6 november 2020

NMV Group – en lokal sponsor sedan 1947

NMV Group har en lång tradition av sponsring på de orter i Norrbotten där vi är verksamma. Engagemang i vårt närsamhälle har alltid varit av stor vikt för oss. Det är här vi lever och arbetar.

I Kiruna, där NMV Group har sitt huvudkontor, har vi ett stort engagemang inom idrotten, men vi är lika angelägna om att sponsra initiativ inom kultur och samhällsengagemang.

Vi har som målsättning att vara lokalt utspridda i vår region och väljer samarbeten som leder till ömsesidig nytta. Genom sponsring bidrar vi till ett aktivt föreningsliv, vilket är positivt för hela samhället, och skapar samtidigt goda relationer med vår omvärld.

Varje år får vi många förfrågningar och vi är glada att det finns ett stort intresse för att ha oss som sponsor. För att vi ska ha en möjlighet att rättvist jämföra alla inkommande förfrågningar har vi tillsammans med Heedmark i Kiruna skapat ett ansökningsformulär på vår hemsida.

På formulärsidan kan ni läsa om vår sponsringspolicy och skicka in er ansökan. För att underlätta vårt arbete vill vi att ni fyller i formuläret så utförligt som möjligt.

Vi går igenom ansökningarna vid tre tillfällen per år: 15 mars, 15 juni och 15 september. Se till att vara ute i god tid för att inte missa dessa datum. Endast ansökningar som skickats in via formuläret kommer att beaktas.

Välkommen att ansöka om sponsring!

Relaterade nyheter