Koncernen NMV Group

NMV har under sina 70 år i branschen utvecklats till ett mångsidigt och innovativt verkstadsföretag med tyngdpunkt på produktion av tunga stål- och plåt-konstruktioner.

Hos oss är ingen kund för liten. Sedan företaget grundades har vi haft en oskriven regel att alla kunder ska välkomnas och bemötas lika, vare sig det handlar om privatpersoner eller storföretag.

Vi utför flesta typer av mekaniska verkstadsarbeten och arbetar enligt kraven i kvalitetsstandarden ISO-9001 och miljöstandarden ISO-14001. Vi har erfaren och yrkesutbildad personal med kompetens att utföra avancerade verkstadsarbeten. Därför kan vi erbjuda kundanpassade och kostnadseffektiva lösningar för den lokala och globala marknaden.

Huvuddelen av produktionen är legotillverkning, konsultuppdrag, service och reparationer. Bland våra egna produkter finns den välkända Kirunabulten, containrar, laddfordon för sprängämnen, tombola, vattenkanoner m.m.

Vi erbjuder kundanpassade konstruktioner för de flesta arbeten av mekanisk-teknisk karaktär. Tveka inte, kontakta oss så hjälper vi att ta fram lösningen.