Bli en del av NMV Group

Hos oss får du utrymme att växa

NMV Group har verksamheter i Kiruna, Luleå och Piteå. Hos oss finns många intressanta arbetsuppgifter och bra karriärsmöjligheter för rätt person.

Vi är ständigt på jakt efter duktiga människor som vill lära sig nya saker och utvecklas i en dynamisk miljö där vi tar vara på våra medarbetares idéer. Oavsett om vi har någon ledig tjänst just nu är du alltid välkommen att kontakta oss. Skicka ett mail till någon av våra verksamhetsorter och berätta om dig själv så hör vi av oss!

Just nu söker vi: svetsare, fordonsmontör och maskinoperatör till NMV Kiruna

Vi söker fler medarbetare till vår verksamhet i Kiruna. Vi är övertygade om att det finns kompetenta och duktiga medarbetare lokalt och är villiga att satsa tid och utbildning på dig om du vill bli en i laget.


NMV-andan

Det är både högt och lågt i tak hos NMV Group
Högt, därför att alla är välkomna att uttrycka sig, bidra med idéer och växa genom att ta egna initiativ. Lågt, då det alltid är nära till företagsledningen så att du har möjlighet att medverka i de beslut som tas.

Vi har rutiner och processer som skapar trygghet i vad som förväntas av dig som anställd men ger dig samtidigt stor frihet att testa nya vägar och möjligheter. Vilken väg du än väljer är det viktigt för oss att du känner glädje när du går till jobbet. Att du är en del av vår kamratskap och har möjlighet att påverka din egen situation.

Vårt mål som arbetsgivare är att ta till vara på varje individs unika potential. Hos oss är du inte bara en anställd utan en viktig del i vårt företagande.


Lediga jobb inom NMV Group


Just nu finns inga lediga tjänster men skicka gärna in en spontanansökan