23 juni 2021

Glad sommar önskar NMV!

Semestertiden närmar sig och NMV Group kan konstatera att vi under första halvåret har fyllt orderböckerna med produktion för en lång tid framöver.

Vi har många intressanta projekt på gång för både befintliga och nya kunder, såsom komponenter till virkestorkar, svetsade korgar till gruvtruckar, stålverkstruckar, laddfordon, betongtransportfordon samt flera andra intressanta projekt inom fordon och övrig tillverkning.

Ett femårsavtal med Zinkgruvan Mining AB har tecknats vad gäller leveranser av bergbult, vilket är en milstolpe i arbetet med att finna nya kunder till vår avdelning för bergbultsproduktion. Avtalet möjliggör att vi kan upprätthålla produktionsanläggningar och sysselsätta personal. Den pandemi som drabbat världen påverkar många företag i vår region. Vi vill ge en eloge till vår personal som bevisligen följt de rekommendationer som råder och hållit smittan borta från oss hitintills.

Tillsammans är vi starka och vår personal är vår viktigaste tillgång för att nå våra mål. Vi vill tacka våra anställda som jobbat länge hos oss samt de som nyligen börjat för att de bidragit till ett lyckat år. Som ett tack så kommer företaget att premiera personalen som idag är anställda hos oss.

Om du vill bli en del av NMV Group så kontakta gärna någon av våra avdelningar i Kiruna, Luleå och Piteå. På vår jobbsida hittar du kontaktinformation: https://www.nmvgroup.se/foretaget/karriar/

Vi vill avslutningsvis önska alla kunder, samarbetspartners och leverantörer en riktigt trevlig sommar.

Niklas Pääjärvi och Anita Fors
Ägare, NMV Group

Relaterade nyheter