16 april 2021

NMV Group – en fortsatt populär arbetsgivare

Hjulen går på högvarv i Malmfälten och det råder stor konkurrens om duktiga medarbetare. Det är därför med stolthet som vi blickar tillbaka på den senaste tiden, då vårt varumärke har stått sig starkt trots en osäker omvärld.

Under 2020 hade vi förutom en stark orderingång även en tillströmning av gamla och nya medarbetare. Intresset för att jobba hos oss är stort och vi har under vintern och våren välkomnat flera nya kollegor. En del tidigare medarbetare har testat på andra uppgifter men valt att komma tillbaka till oss. Tack vare omväxlande och intressanta arbetsprojekt och den positiva NMV-andan har vi varit en populär arbetsgivare i många decennier.

NMV Group har en bred verksamhet inom industrin i Norrbotten. Vi tillverkar specialfordon och bergbultar samt erbjuder många olika tjänster inom mekanisk verkstad. Vi driver bland annat vår egen hydraulikenhet med butik i Kiruna och är återförsäljare för ett flertal produkter och maskiner.

Det är glädjande att våra nuvarande medarbetare växer i organisationen genom att axla nya utmaningar. Vi tror på en fortsatt god tillväxt framöver och gör oss beredda att utöka vårt personalteam.

Om du är intresserad av att ansluta dig till oss så ansök gärna via vår hemsida https://www.nmvgroup.se/foretaget/karriar/ Vi är alltid intresserade av rätt kompetens inom svets, maskin, fordonsbyggnad och hydraulik.

Välkommen!

Relaterade nyheter