11 december 2015

Välkommen till NMV Hydraulik

NMV har mer än 30 års erfarenhet av hydraulsystem och har under åren utvecklat många avancerade system anpassade efter kundernas krav och behov. Nu samlas den gedigna kunskapen inom bolaget i en egen avdelning med namnet NMV Hydraulik.

NMV Hydraulik har flyttat till nya lokaler på Industrivägen 1 (Dahlberg & Roos fd bilhall) och i samband med flytten öppnar man en butiksdel med kundmottagning. Här görs allt från renovering av befintliga hydraulsystem till nya specialkonstruerade system samt slangarbeten och försäljning av ett brett utbud av reservdelar.

– I den nya butiksdelen finns allt inom reservdelar, från minsta nippel till hela hydraulsystem, berättar Anders Eriksson, butiksansvarig NMV Hydraulik.

Bland några av huvudleverantörerna finns AMAB, Lincoln, Hydac, HIAB och Ikaros. I butiken finns även System Edströms bilinredningar som NMV är återförsäljare av sedan några år tillbaka. NMV både säljer och installerar System Edström som är fordonsanpassad inredning för alla bilmärken.

NMVs långa arbete med hydraulik gör också att rådgivningen blir en viktig del i butiken och i anslutning till butiken ligger verkstaden där renoveringsarbeten kommer att ske. Här finns maskiner såsom slangkap och slangpress. Verkstaden är rymlig och kan även ta in större fordon för reparationsarbeten.

– Förutom verkstaden här i anslutning till butiken så har vi ju också tillgång till NMVs stora verkstad och maskinpark i grannfastigheten på Industrivägen, säger Mattias Wiss, ansvarig för NMV Hydrauliks verkstadsdel.

– Vi har ju även konstruktörer hos NMV som har specialkompetens inom hydrauliksystem, säger Mattias

Välkommen till NMV Hydraulik!
Öppet vardagar 06.30-16.30

NMV öppnar en hydraulik butik

Hydraulik butik

Hydraulik butik

Hydraulik butik

Hydraulik butik

Relaterade nyheter