6 februari 2017

Per Esko ny platschef på Dahlberg & Roos

Per Esko har utsetts till ny platschef på Dahlberg & Roos. Han efterträder Joakim Ek.

Dahlberg & Roos nya platschef Per Esko har lång erfarenhet inom bilbranschen men kommer senast från HSB och fastighetsbranschen.

– Jag har arbetat med bilar och försäljning under större delen av mitt liv och det känns både tryggt och utmanande att vara tillbaka. Mycket är sig likt men det händer också mycket, både med bilarna och branschen, säger Per Esko.

För två år sedan flyttade Dahlberg & Roos till sina nya lokaler i Bilhuset CC på Lastvägen och det har varit ett mycket bra beslut.

– Det är stora, ljusa och trevliga lokaler som är perfekta både för bilhall och verkstad, säger avgående platschef Joakim Ek och får medhåll av Per Esko.

– En bra bilhall är ingenting utan en riktigt bra verkstad och i Bilhuset CC har vi perfekta lokaler och en fullserviceverkstad med välutbildad och kunnig personal, säger Per Esko.

I de nya lokalerna har Dahlberg & Roos även kunnat öppna ett däckhotell, som ju varit en bristvara i Kiruna under lång tid. Med däckhotellet kan man ta ännu bättre hand om företagets bil- och servicekunder, och vara mer tillgängliga.

– Däckhotellet har fortfarande en del lediga platser men vi kommer att reservera några av dem för våra nybilskunder, nu när Kia släpper nya modeller, avslutar Per Esko.

Dahlberg & Roos är återförsäljare av NMV:s specialbyggda Isuzu-pickuper. På bilden syns Jimmy Björnström som arbetar som konstruktör på NMV.

Dahlberg & Roos ingår i NMV Group och är återförsäljare av NMV:s specialbyggda Isuzu-pickuper. På bilden syns Jimmy Björnström som arbetar som konstruktör på NMV.

Relaterade nyheter