10 april 2018

NMV i Piteå rekryterar

NMV i Piteå är en komplett mekanisk verkstad med bred kompetens och goda resurser. Hos oss får du omväxlande och utmanande arbetsuppgifter och möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta medarbetare.

Nu söker vi personal till följande tjänster:

NC-operatör till vår maskinverkstad

Som NC-operatör kommer du att bemanna vår moderna maskinverkstad. Arbetet inkluderar tillverkning och reparation av komponenter samt programmering av svarv och fräs.

Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi använder styrsystemen Heidenhain och Siemens och du som söker bör ha god erfarenhet av dessa eller liknande programvaror. Lämplig utbildningsbakgrund är Industriprogrammet eller likvärdig utbildning eller yrkeserfarenhet.

Servicemekaniker till vår fältstyrka

I rollen som servicemekaniker kommer du att utföra montage, service och underhållsuppdrag ute hos kund. Vi arbetar i enlighet med ISO 3834/EN 1090.

Vi söker både dig med lång erfarenhet och dig som är i början av karriären och vill lära dig yrket som en del av vårt team. Lämplig utbildningsbakgrund är Industriprogrammet eller likvärdig utbildning eller yrkeserfarenhet. Då arbetet sker ute hos våra kunder är det viktigt att du är självgående och har bra samarbetsförmåga.

Så söker du

Välkommen med din ansökan via e-post till info.pitea@nmvgroup.se senast den 8 maj. Märk din ansökan med tjänstens namn. Intervjuer sker löpande.

Kontaktperson

För mer information om tjänsterna, ring 0911-25 75 50 för att bli kopplad till rätt kontaktperson. Vi avböjer all kontakt med rekryterings- och bemanningsföretag samt annonssäljare.

Du kan läsa mer om NMV i Piteå här på hemsidan.

Välkommen med din ansökan!

Relaterade nyheter