10 april 2019

NMV Group satsar på föreningsidrott i Kiruna

Att vara en aktiv del av samhället är en del av NMV Groups företagsvision. Därför sponsrar vi Kiruna Handbollsklubb som är en viktig förening för både tjejer och killar.

– I en stad som Kiruna är det extra viktigt att det finns aktiviteter för ungdomar året runt. Kiruna Handbollsklubb gör ett jättebra arbete med att främja ungas hälsa och gemenskap och handboll är dessutom en idrott som lockar både tjejer och killar. Det vill vi gärna stötta, säger NMV Groups vd Mikael Pudas.

NMV Group har sponsrat Kiruna HK i flera år och genom ett nytt treårigt sponsringsavtal hoppas man bidra till att klubben kan fortsätta att utveckla sina spelare och erbjuda samtliga 350 aktiva ungdomar resor till matcher i hela länet, men även till Nordnorge och under Ungdoms-SM även till matcher i Stockholmsregionen.

– Kiruna HK:s absoluta huvudinriktning är en solidarisk budget och NMV Group är ett företag som snabbt ser helheten i vilken nytta de gör för idrotten i Kiruna, säger Anders Burman vid Kiruna Handbollsklubb.

Relaterade nyheter