4 september 2019

NMV Group i Kiruna söker konstruktör och hydraulikmontör

Nu söker vi fler medarbetare till vår verksamhet i Kiruna. Vi är övertygade om att det finns fler kompetenta och duktiga medarbetare lokalt och regionalt och är villiga att satsa tid och utbildning på dig om du vill bli en i laget.

Konstruktör

Nu söker vi en hungrig och innovativ konstruktör som är redo att anta nya utmaningar. Vi utvecklar och konstruerar stålkonstruktioner och maskinell utrustning från idé till färdig produkt och du kommer att medverka i många olika projekt från offert, konstruktion, driftsättning till eftermarknad.

Vi söker dig som har en relevant ingenjörs- eller konstruktionsutbildning. Det är viktigt att du kan kommunicera med kunder och medarbetare och har goda kunskaper i engelska.

Hos oss är du med och påverkar produkternas utveckling och har stora möjligheter att påverka din egen roll inom företaget.

Hydraulikmontör

Vi söker en hydraulikmontör till vår hydraulikavdelning som innefattar hydraulikverkstad och butik samt en fältstyrka som utför uppdrag ute hos kund. Vi har mångårig erfarenhet av hydraulikmontage och arbetar även med tillverkning av hydraulikkomponenter, som exempelvis hydraulslang. Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och drivs av problemlösning. För dig som har grundkunskaper inom hydraulik erbjuder vi vidareutbildning.

Lämplig utbildningsbakgrund är Industriprogrammet samt vidareutbildning inom hydraulik eller likvärdig utbildning eller yrkeserfarenhet.

Om du på olika sätt har byggt upp en kunskap inom hydraulik hoppas vi att du tar kontakt med oss och söker tjänsten.

Kontakt & ansökan

För mer information om tjänsterna och för att ansöka via e-post, kontakta Mikael Pudas, tel 0980-64081, e-post: mikael.pudas@nmvgroup.se eller Niklas Pääjärvi, tel 0980-64083, e-post: niklas.paajarvi@nmvgroup.se

Sista ansökningsdag är den 31 oktober 2019.

Alternativt kan du söka tjänsten via vår Facebooksida. Se vår digitala platsannons med ansökningsfunktion: https://www.facebook.com/nmvgroupkiruna/

Intervjuer och urval sker löpande så ansök helst redan idag!

Vi avböjer kontakt med rekryterings- och bemanningsföretag.

Relaterade nyheter