4 december 2020

NMV Group – En leverantör i händelsernas centrum

Det är spännande tider för norra Sverige. LKAB:s miljardsatsning i Malmfälten är en av de största i svensk historia och i Skellefteå inleds produktionen vid Europas största batterifabrik under nästa år.

Sedan 1947 har NMV Group verkat i händelsernas centrum, med närhet till norra Sveriges industrier. Idag har vi tillverkning, personal och lagerhållning i Kiruna, Luleå och Piteå. Från dessa platser når vi snabbt tung industri på hela Nordkalotten.

Utmaningarna under det gångna året har lett till att klassiska frågor inom reservdelsförsörjning åter är högaktuella. Var ska reservdelslagret placeras och hur snabbt bör delarna finnas till hands, och ska utbytta delar kasseras, eller repareras eller renoveras?

Vi vet att tillförlitlig drift kräver underhåll och för att underhållet ska vara effektivt måste reservdelsförsörjningen fungera. Tillgång till rätt reservdelar och kunnig personal förhindrar och förkortar driftstopp. Med över 70 års erfarenhet inom tung industri vet vi vad som krävs för ett fungerande system, både i välstånd och i kristid.

Ta gärna kontakt med oss så skapar vi en långsiktig plan som håller igång er verksamhet.

Relaterade nyheter