26 februari 2020

NMV Kiruna söker svetsare, fordonsmontör och maskinoperatör

Nu söker vi fler medarbetare till vår verksamhet i Kiruna. Vi är övertygade om att det finns kompetenta och duktiga medarbetare lokalt och är villiga att satsa tid och utbildning på dig om du vill bli en i laget.

Fordonsmontör – till vår avdelning för specialfordon

Vår fordonsavdelning arbetar med fordonspåbyggnader till kunder inom gruv- och stålindustrin. Vi har en mångårig erfarenhet på området och har levererat påbyggnader till bland annat laddningsfordon, betongfordon, säkerhetsfordon och servicefordon. Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet från fordonspåbyggnad och ett noggrant och effektivt arbetssätt. Har du byggt upp en kunskap som kan passa denna tjänst? Tveka inte att söka redan idag.

Svetsare

Nu söker vi medarbetare till vår svetsavdelning. Som svetsare utför du svets- och montagearbeten i vår verkstad och hos kund och ibland även vid andra avdelningar inom NMV Group. Arbetet är omväxlande och omfattar både enstyckstillverkning av avancerade helhetslösningar och tillverkning av komponenter i små och medelstora serier.

NMV Group är certifierade enligt SS-EN ISO 3834-2 och SS-EN 1090-1 och erbjuder en professionell arbetsmiljö med goda förutsättningar för kompetensutveckling. Hos oss har du möjlighet att växa i yrket och styra din egen utveckling.

Vi söker dig med industriteknisk gymnasieutbildning eller motsvarande och gärna med svetskunskaper. Relevant arbetserfarenhet är meriterande, likaså ritningsläsning. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker individer med stor lust att lära och självklart med ambitionen att långsiktigt bo och arbeta i Kiruna.

Maskinoperatör

Som NC-operatör kommer du att bemanna vår moderna maskinverkstad. Arbetet inkluderar tillverkning och reparation av komponenter samt programmering av maskiner. Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och ett högt kvalitetstänk. Lämplig utbildningsbakgrund är Industriprogrammet eller likvärdig utbildning eller yrkeserfarenhet.

Kontakt & ansökan

För mer information om tjänsterna och för att ansöka via e-post, kontakta Mikael Pudas, tel 0980-640 81, e-post: mikael.pudas@nmvgroup.se eller Niklas Pääjärvi, tel 0980-640 83, e-post: niklas.paajarvi@nmvgroup.se

Sista ansökningsdag är den 31 mars 2020.

Alternativt kan du söka tjänsten via vår Facebooksida. Se vår digitala platsannons med ansökningsfunktion: https://www.facebook.com/nmvgroupkiruna/

Intervjuer och urval sker löpande så ansök helst redan idag!

Vi avböjer kontakt med rekryterings- och bemanningsföretag.

 

 

Relaterade nyheter