29 november 2023

NMV Hydraulik i Kiruna söker Butiksansvarig

Butiksansvarig hydralikavdelning

Vår hydraulikavdelning har en mångårig erfarenhet inom hydraulik och har levererat tjänster och produkter till kunder inom industri, transport och gruvindustrin. Avdelningen är även en viktig faktor i våra interna projekt, ex specialfordon och slaggtruckar.

Vår egen kompletta hydraulikbutik är en viktig pusselbit i vårt tjänsteutbud som bidrar med en god tillgänglighet till produkter i interna projekt och en möjlighet att erbjuda korta ledtider till utförda tjänster och direktförsäljning till våra kunder.

Idag söker vi en vikarie för vår butiksansvarige Pernilla som skall på föräldraledighet efter nyår, tjänsten omfattar försäljning, order, lagerhantering, administration samt stöd till vår hydraulikavdelning och övriga avdelningar inom vår verksamhet i Kiruna.

Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse, social förmåga och ett gott ordningssinne, det är meriterande med erfarenhet från försäljning samt teknisk bakgrund. Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper, för rätt person finns det möjlighet att efter vikariatet jobba vidare inom vår hydrauliska verksamhet, alternativt inom någon av våra övriga avdelningar.

Tjänsten omfattar initialt ett vikariat tom 2025-09-30, kan övergå i en tillsvidare tjänst.

Om du har en kompetens som du tror passar hoppas vi att du tar kontakt med oss och söker tjänsten.

För mer information om tjänsterna och för att ansöka via e-post så kontakta:

Tor Strålberg

Verksamhetschef

NMV Kiruna

Mobil: (+46)070 340 01 30

Mail: tor.strålberg@nmvgroup.se

Intervjuer och urval sker löpande så sök redan idag!

Vi avböjer kontakt med rekryterings- och bemanningsföretag.

Om oss

Nybergs Mekaniska Verkstad grundades 1947 i Kiruna. Idag är NMV Group en industrikoncern med olika arbetsområden och verkstäder på flera orter i länet. Vi tillverkar bland annat specialfordon från idé till färdig produkt – allt i egen regi.

Vår vision börjar i historien. NMV har alltid stått för framåtanda och en öppen inställning till utveckling och vår omvärld. Vi anser att teknikutveckling och samarbete är viktiga faktorer till framgång.

Våra värden

NMVs vision är att vara ett modernt och effektivt teknikföretag med goda relationer till kunder, partners och leverantörer där vi verkar, i Norrbotten och världen. Företaget ska också vara en trygg och trivsam arbetsplats och en aktiv del i samhället.

Relaterade nyheter