4 september 2019

NMV Kiruna Academy söker lokala talanger

Nu söker vi fler medarbetare till vår verksamhet i Kiruna. Vi är övertygade om att det finns fler kompetenta och duktiga medarbetare lokalt och är villiga att satsa tid och utbildning på dig om du vill bli en i laget.

Bostads- och arbetskraftsbristen i Kiruna är en konstant utmaning för oss företagare. Vi testar därför olika lösningar för att få in duktiga medarbetare. Det senaste året har vi bl.a. upprättat en Welding Academy för intern vidareutbildning av svetsare med olika förkunskaper. I den här typen av rekrytering har vi värdesatt motivation, personliga egenskaper och den lokala förankringen högre än yrkeserfarenhet.

Har du t.ex. erfarenhet av att på fritiden svetsa eller arbeta med fordon kan du vara rätt person för oss. Eller så har du kanske genom arbete eller fritidsintresse byggt upp en kunskap och förståelse för verkstadsarbete som vi tillsammans kan utveckla och bygga vidare på.

Om du känner att du kan och vill jobba inom industrin i Kiruna men kanske inte har vågat söka tidigare, passa på att göra det nu!

Fordonsmontör – till vår avdelning för specialfordon

Vår fordonsavdelning arbetar med fordonspåbyggnader till kunder inom gruv- och stålindustrin. Vi har en mångårig erfarenhet på området och har levererat påbyggnader till bland annat laddningsfordon, betongfordon, säkerhetsfordon och servicefordon. Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet från fordonspåbyggnad och ett noggrant och effektivt arbetssätt. Har du byggt upp en kunskap som kan passa denna tjänst? Tveka inte att söka redan idag.

Svetsare

Som svetsare utför du svets- och montagearbeten i vår verkstad och ibland även vid andra avdelningar inom NMV Group. Vi har även en fältstyrka som utför uppdrag ute hos kund. Arbetet är omväxlande och omfattar både enstyckstillverkning av avancerade helhetslösningar och tillverkning av komponenter i små och medelstora serier. Har du kanske på fritiden eller genom arbetet jobbat med svetsning eller är du helt oerfaren men praktiskt lagd och intresserad av en yrkesbana som svetsare? Sök då tjänsten. Vi kommer att vidareutbilda dig och se till att du blir licensierad.

Maskinoperatör

Som NC-operatör kommer du att bemanna vår moderna maskinverkstad. Arbetet inkluderar tillverkning och reparation av komponenter samt programmering av maskiner. Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och ett högt kvalitetstänk. Lämplig utbildningsbakgrund är Industriprogrammet eller likvärdig utbildning eller yrkeserfarenhet.

Kontakt & ansökan

För mer information om tjänsterna och för att ansöka via e-post, kontakta Mikael Pudas, tel 0980-64081, e-post: mikael.pudas@nmvgroup.se eller Niklas Pääjärvi, tel 0980-64083, e-post: niklas.paajarvi@nmvgroup.se

Sista ansökningsdag är den 31 oktober 2019.

Alternativt kan du söka tjänsten via vår Facebooksida. Se vår digitala platsannons med ansökningsfunktion: https://www.facebook.com/nmvgroupkiruna/

Intervjuer och urval sker löpande så ansök helst redan idag!

Vi avböjer kontakt med rekryterings- och bemanningsföretag.

 

 

Relaterade nyheter